Omdömen

Utan våra kunder vore vi som gård ingenting, då vi har lyckan att ha så många nöjda gäster som vill skriva om sina upplevelser i vår gästbok, så tänkte vi också bjuda på dessa upplevelser på hemsidan.

Här nedan har vi listat de 10 senaste gästernas upplevelser!

Jonatan, Casino X

Jag stannade hos Bror August ett tag när jag hade business i Uppsala. Det var mycket avslappnande att kunna njuta av landsbygd då jag egentligen om dagarna befann mig i staden. Uppsala i sig är ju inte så mycket att hänga upp i granen så då föredrar jag faktiskt att vara på landet på riktigt. Tummen upp till massösen, var riktigt bra på sin grej. Kommer lätt bli återkommande kund till henne om jag kommer tillbaka till gården!

Agnes

Jag åker regelbundet hit för att bara slappna av i relaxen. Det är faktiskt förvånande skönt att bara kunna koppla av med bastu, bad och en liten kall bärs. Gubben brukar tycka om att sitta och läsa i det gemensamma rummet eller prata om sin chiliodling med ägarna.

Jacoub

Stannade ett par nätter i höstas då jag gästföreläste på Uppsala Universitet. Det är härligt med landet tycker jag. Kommer tillbaka igen om jag kan!

Oliver

Jag och min flickvän har varit på besök här ett par gånger. Vi gillar verkligen den familjära känslan som skapas av att man delar på ett hus med flera andra. Det är dessutom både bra avkoppling, närhet till sevärdheter och skön badtunna!!!

Magnus & Josephine

Vi hade vår bröllopsfest och mottagning här på gården och det var riktigt härligt att kunna vara på en stor fin gård helt för sig själva. Det var när vi bokade ett rum som egentligen var upptaget, men det var skönt att de var förstående då vi hade några familjemedlemmar som ville kunna stanna kvar.

Loppan

Jag brukar bo här för att det är så billigt och bra. Det är också nära till stan där man kan shoppa och fika och en massa annat. Jag vill verkligen rekommendera andra att stanna här om du har vägarna förbi. ( vilket du nog har haft om du läser detta i gästboken)

Munken

Brukar stanna på gården när jag är i området och jagar. Det finns så mycket bra fiske och jaktmarker i närheten så det är otroligt. Härlig känsla att befinna sig på en plats där alla möjliga olika människor samlas i vitt skilda syften då detta ställe ligger på landet men med stor närhet till stad.

Morgan Ballinger

Är ofta på gården för att bara njuta av den härliga spaavdelningen om sommaren. Finns ingenting som slår ett glas champagne på landet med avkoppling samtidigt!

Gürken

Har haft nöjet att besöka denna gård och uppskattar det. Det är en skön känsla över att dela boende med så många andra människor. Jag hoppas att du också haft chansen att besöka denna smått magiska plats!

Farmen-Jocke

Jag har varit på detta ställe ett par gånger nu och jag tycker verkligen alltid att man kan få till en bra deal. Men det är ju inte så konstigt när man är bäst i världen. Gillar att man kan basta och dricka en massa öl hela dagarna, utan att behöva arbeta med att mjölk kor och annat!