Gemensamma rum

Gästhuset har legat där det ligger sedan gården byggdes en gång i tiden. Detta är någonting som därför har blivit högt uppskattat inte minst då det för många blir en väldigt naturlig knytpunkt för de lite större familjerna som kanske hyr flera rum samtidigt.

Om inte annat så är detta så klart till förfogande för alla som känner för att besöka detta. Det finns gott om trevliga böcker att kunna bläddra i framför brasan en ruggig dag. Vi har också många spel som vi gärna låter er spela och vi har många klassisker som monopol, nya finans, memory, bamse, risk och schack!

Det finns så klart också en liten TV som går att använda till de lättare kanalerna att få in. Det är ju trots allt för naturen de flesta väljer att ta sig hit men detta rum är perfekt att kunna spendera lite tid i om kvällarna eller på en vilodag eller två.

Vi låter också med glädje våra gäster använda köket för er som vill kunna laga er egen mat. Detta alternativ till matlagning är inte minst uppskattat av de som besöker trakten i jaktsyfte. Det finns nämligen riktigt många, enligt uppgift, bra jaktmarker som inte ligger långt härifrån. Där ska det gå bra att jaga rådjur, fälthöns och ett par skogshöns. Du bör dock kontakta aktuella föreningar för detta innan du beger dig hit för att jaga!